Virtuele tour software voor makelaars - Plush Global Media

Virtuele tours voor makelaars

Virtuele tours voor makelaars

Betaalbaar gemaakt!

Als u op zoek bent naar een nieuwe manier om meer bezichtigingen te realiseren, maar u wilt geen fortuin aan professionele fotografie uit geven, dan hebben wij de perfecte oplossing die ervoor zorgt dat u met één druk op de knop zelf professionele 3D fotos maakt die in enkele minuten om te zetten zijn naar een virtuele tour van het huis. Dé manier om u nu te onderscheiden van uw conculega’s.

Plush Global Media heeft software ontwikkeld speciaal waardoor de makelaardij tegen minimale kosten zelf  virtuele tours van vastgoed kan maken en binnen een paar minuten online kan zetten! Geen gecompliceerde programma codes nodig, geen dure fotograaf en geen dure cameras. Sterker nog, wij geven de camera’s GRATIS weg!

STAP 1

Ontvang een GRATIS camera!

Wij geloven zo in ons product dat wij u een GRATIS camera geven!

Slechts voor een beperkte periode bieden wij, binnen uw lidmaatschap, de meest recente Ricoh Theta 360º camera aan. Deze camera is zo gemakkelijk te gebruiken, uw 10 jarig nichtje zou de foto’s kunnen maken. Sterker nog, waarom laten wij het óns 10 jarig nichtje niet even demonstreren…

STAP 2

Uw fotos uploaden

Met onze unieke software kunt u, direct vanaf uw telefoon, vervolgens uw fotos uploaden. U kunt daarbij de gegevens van het huis noteren en de 360º fotos direct bekijken.

Vervolgens krijgt u met één druk op de knop uw eigen embed code toegemaild. Hiermee zet u de foto gemakkelijk op uw eigen website. Deze foto bevat de kenmerken van het huis en zijn aangepast aan de kleuren van uw huisstijl.

U kunt uw fotos ook direct op Facebook gebruiken, met een link door sturen of er een QR code voor aanmaken zodat u deze in uw advertenties kunt gebruiken.

STAP 3

Maak een virtuele tour

Nu heeft u 2 opties:

  1. Gebruik de embed code om de 360º fotos individueel op uw website te tonen.
  2. Maak het voor uw bezoeker nóg interessanter en laat door ons, voor slechts €10,  een virtuele tour maken.

Om uw 360º fotos te transformeren in een interactieve walk-through hoeft u alleen maar uit twee designs te kiezen en wij doen de rest! Uw virtual tour zal dan binnen 24 uur klaar zijn om op uw website te tonen.

Basic Virtual Tour

Advanced Virtual Tour

De getoonde fotos zijn genomen met de Ricoh Theta camera en gemaakt door ons 10 jarig nichtje die nu een salaris verhoging wil….

Geïnteresseerd??

Nog maar 1 stap te gaan…

©2022 Plush Global Media all rights reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?